EUR

             USD

        

          CAD

    Daca considerati utila activitatea noastra si doriti sa o sprijiniti puteti face donatii in cel mai simplu mod, prin PayPal, sau direct in contul nostru deschis la Banca Comerciala Romana, sucursala Ramnicu Valcea. Banii obtinuti vor fi folositi in folosul animalelor fara stapan, in special pentru sterilizarea si tratarea cainilor de pe strazi, pentru a stopa inmultirea acestora. Suntem singura asociatie din judetul Valcea care se ocupa de bunastarea animalelor fara stapan si am demarat aceasta actiune fara a avea vre-un sprijin din parea autoritailor, din finantare proprie.

    Datorita proastei situatii economice in care se gasesc majoritatea iubitorilor de animale din Romania, lipsei de responsabilitate si cultura civica si nu in ultimul rand datorita imaginei generale pe care au creat-o anumite O.N.G.-uri care au activat in domeniul protectiei animalelor urmarind scopuri pecuniare, ne adresam in mod special romanilor care locuiesc in afara tarii si doresc sa ajute la rezolvarea problemei cainilor fara stapan din judetul Valcea intr-un mod civilizat. Puteti face donatii in euro, dolari, sau dolari canadieni, prin PayPal, simplu si sigur, apasand unul din butoanele din stanga.

Cont in RON deschis la BCR Sucursala Rm. Valcea:  RO63RNCB0263115706790001

Cont in euro:

Asociatia A DOUA SANSA Ramnicu Valcea

Adress: Lespezi Str. 116, Ramnicu Valcea, Valcea, 240292

EUR Account IBAN: RO36RNCB0263115706790002

SWIFT: RNCBROBU

BIC: RNCB

Bank address: Str. General Magheru, Nr. 20, Ramnicu Valcea, Valcea

Extras cont 2017 RON    Extras cont 2017 EUR    Extras cont 2018 RON    Extras cont 2018 EUR  

Extras cont 2019 RON    Extras cont 2019 EUR

Decizia privind inscrierea in registrul entitatilor non-profit pentru care de acorda deduceri fiscale - Ordinul ANAF 819/2019

                                Comunicat -  Clinica Mobila sterilizare                Romana                 Engleza